Invloed van vorige levens op je huidige leven.

Invloed van je vorige levens op je huidige leven.

Hoeveel is de invloed van je vorige levens op je huidige leven?

Sta eens stil bij de informatie die je meedraagt in je onderbewuste, uit je vorige levens.

Invloed van vorige levens op je huidige leven. Feit of fabel?

De meeste mensen hebben geen besef van hun vorige levens. Simpelweg omdat ze die niet (bewust) ervaren. Maar, dat wil niet zeggen, dat zij geen vorige levens gehad hebben. Beter gezegd; ze kunnen niet aan die opgeslagen herinneringen komen.

Wees gerust. Het kan zo maar gebeuren, dat u dat op een dag wel kunt. Sommige mensen konden dat al vanaf hun geboorte, en zijn die mooie gave blijven behouden. Er zijn zelfs mensen die de vorige levens van anderen kunnen zien, en hen met die informatie kunnen helpen. Irma bijvoorbeeld. Wilt u daar meer over willen weten? Klik dan op deze link www.geneotsa.nl

Wat heb je aan al die herinneringen van je vorige levens?

Bijzonder veel! Het kan verklaren, waarom u bijvoorbeeld heel gelukkig wordt van de geur van lavendel, omdat u in een vorig leven in de nabijheid van lavendel velden leefde, en daar een gelukkig leven leidde. Of waarom u een bepaalde taal niet kan luchten, zonder dat daar een verklaarbare oorzaak voor is. Dat geldt natuurlijk tevens voor relaties. Waarom mag u de een wel, en de ander niet, zonder dat daar een echt aanwijsbare reden voor is?

Zo draagt ieder mens een schat aan allerlei informatie met zich mee, die vanuit het onderbewuste invloed uitoefenen, of in ieder geval het bewuste, prikkelen.

Ik ben er van overtuigt, dat als mensen de moeite zouden nemen, om hun onverklaarbare haat, afkeer, voorkeur, liefde of interesse als een beleving uit een vorig leven zouden ‘herkennen’, zij het huidige leven makkelijker zouden gaan ervaren. Ik spreek nu uit eigen ervaring. Natuurlijk gaan gevoelens uit vorige levens niet weg, nu je weet vanuit welke oorzaak/ gebeurtenis zij een deel van je leven zijn geworden. Nee, dat niet. Maar je kan ze op het moment dat je ze ervaart, plaatsen, en het dan loslaten. Het maakt je gemoedelijker en begripvoller.

Karma en vorige levens. Invloed van vorige levens op je huidige leven.

Daar kan ik kort over zijn. Het is klinkklare onzin. Ik ken ondertussen tientallen van mijn vorige levens, en in niet een leven is dat terug te leiden. Karma is geen hogere macht. Karma is niets meer dan een levensfilosofie, waar verschillende geloofsovertuigingen dankbaar gebruik (lees; misbruik) van maken. Het is een overtuiging, waarin nooit is bewezen, dat het ook daadwerkelijk bestaat. Dus mocht u angst hebben om een minder ‘goed’ of leuk vorig leven te weten te komen; laat u zich niet afschrikken door ‘karma’.

Ga de uitdaging van het bewust worden van uw vorige levenservaringen aan, en groei daarvan. U wordt er beslist niet slechter van, nee, het gaat u inzichten geven, rust, en geeft misschien zelfs antwoorden met vragen naar de toekomst toe.

Zou u meer willen weten orver UW vorige leven? Irma Motké van www.geneotsa.nl kan dat bij u zien, en u daarover vertellen.