Kan iedereen magnetiseren? Ja, dat kan! Iedereen heeft die aanleg bij de geboorte meegekregen!  Aan het einde van dit artikel leg ik u uit hoe je dat kan doen. Het is net zo eenvoudig, als je schoen strikken.

Het is net als met voetballen. We kunnen allemaal tegen een bal aan schoppen, maar niet iedereen kan professioneel speler worden. Echter, iedereen kan een ander helpen door middel van deze schitterende behandelingswijze. Je leeftijd, er al dan niet of wel in geloven, geslacht, of ras is niet van belang. De energie vindt zijn weg toch altijd. 

Wat is magnetiseren? (healen). 

Magnetiseren is een eeuwenoude behandelingsmethode, door middel van handoplegging. Eigenlijk is die uitdrukking niet helemaal juist, aangezien men een cliënt zelfs niet eens hoeft aan te raken om te kunnen magnetiseren. 

De magnetiseur ruimt als gever van universele energie, eerst blokkades op, en brengt daarna energie over op de cliënt, waardoor zijn of haar systeem weer in balans komt.  

Chakra’s worden voorzien van nieuwe energie, evenals je aura, de buitenste energielagen om het lichaam. 

Een goede magnetiseur gebruikt nooit zijn eigen energie. Hij of zij, is slechts een ‘doorgeefluik’. 

In de middeleeuwen begreep men niet hoe het werkte, en werden magnetiseurs als heks gebrandmerkt. Velen stierven dan ook een ellendige dood. Tegenwoordig kan men met de nieuwste camera’s het proces vastleggen, en mede daarom is het magnetiseren wetenschappelijk bewezen en erkent. Het is beslist niet zo, dat alleen mensen een aura hebben. Nee, alle levende wezens bezitten die. Zelfs voorwerpen waarvan men die geen energie toekent, hebben die wel. Een steen, of gebouw bijvoorbeeld, bestaan ook uit energie, maar we spreken dan niet van een aura. 

Op onderstaande foto’s kunt u verschillende aura’s zien. 

Wat is magnetiseren.
Aura handen.
Wat is magnetiseren.
Aura hoofd.
Energie om baco.
energielaag om baco.
Energie van voedsel.
Aura gekookt en ongekookt voedsel.

Wat kan je met magnetiseren allemaal behandelen? 

Enorm veel! Je kan er een klacht mee verminderen, of zelfs geheel weg nemen; 

-Diverse pijnsoorten. Hoofd-spier-keel-menstruatie-brandwondenpijn, migraine, botbreukenpijn, en zelfs fibromyalgie. 

-Verdriet/ liefdesverdriet. 

– Angst of fobie. 

-Slapeloosheid, vermoeidheid, of spanningen. 

Uiteraard is het niet echt noodzakelijk om een klacht te hebben om je eens te laten magnetiseren. 

Zo nu en dan laat ik me wel eens magnetiseren door Irma, een zeer bedreven magnetiseur, die ik iedereen kan aanraden. Ik geraak dan in een soort droom-slaap, waarbij de mooiste beelden, en scenario’s voor ogen komen. Zelfs van buiten deze Aarde. Het kan ook gebeuren dat je tijdens of na het magnetiseren ineens antwoorden of inzichten hebt gekregen op een vraagstuk waar je mee liep. 

Het effect/ proces van magnetiseren werkt nog dagen, zo niet weken door. De kans is groot dat het een blijvend positief effect heeft. 

Fabel. 

Bij magnetiseren moet je je kleding uit doen. Pure onzin. Er zijn gevallen bekend waarbij een zogenaamde magnetiseur dit aan cliënten vroeg. Mijn advies: loop per direct de deur uit. U bevindt zich niet bij een magnetiseur, maar bij een oplichter. Maak ook melding bij de politie van deze personen. 

Moet je als magnetiseur een diploma hebben dat door de overheid erkent wordt? 

Nee. Ik ken mensen die nooit een diploma hebben gehaald, en geweldig in hun vak zijn. Daarentegen ken ik ook mensen met een diploma (door de overheid erkent), die meer schade dan herstel aanbrengen. Het is aan u om de juiste persoon te vinden die bij u past. Laat u niet teveel door mooie woorden paaien. Ga ook op uw gevoel af, en informeer hier en daar.  

Dieren magnetiseren. 

Dieren zijn heel belangrijk voor mij. Daarom heb ik hen in het verleden altijd gratis gemagnetiseerd. Hun klachten waren zeer divers. Soms bereikte ik meer dan een reguliere dierenarts. Als uw dier een operatie heeft gehad, en u gaat het magnetiseren, dan helpt u zeer zeker meer met het herstel!  Mocht u gebruik willen maken van mijn diensten, dan vraag ik daar een kleine vergoeding voor. Voor slechts € 30,- per maand, help/ behandel ik uw dier. (Klik voor contact hier.) 

– Verminderen of geheel verdwijnen van pijn. 

– Huidirritaties laten verdwijnen.  

– Weer meer levenslust/ energie gegeven. 

– Infecties/ virussen in te dammen, of te neutraliseren. Denk bijvoorbeeld aan Parvo. (80% score) 

Hoe moet je magnetiseren? Welke opleiding heb je daarvoor nodig?

Je hebt totaal geen opleiding of cursus nodig! Het zit al in je.

Ok. Hoe moet je het dan doen? Heel simpel; VISUALISEER, het deel dat je gaat behandelen. Gebruik daarbij een krachtbron die bij jou past. Bijvoorbeeld de zon, of onze Aarde. Of de wind, enz. Wat je maar krachtig en puur vindt.  Visualiseer, dat jij een doorgeefluik bent om die energie via je handen naar de ander te laten stromen. Je zal dan merken, dat je handen kunnen gaan tintelen of warmer worden. Soms worden ze koud, maar ook dat is goed! Vertrouw op het proces dat nu plaatsvindt en je niet kan zien gebeuren. (Tenzij je een aura’s kan zien).

Hoe vaker je dit oefent, des te sneller, en sterker je zal worden. 

Visualiseer dat hetgeen je gaan behandelen helemaal wit wordt! (Wit bestaat namelijk uit alle kleuren, en dus stuur je altijd de juiste kleur, als je wit gebruikt).

Sommige mensen doen dit met de ogen open, en anderen weer dicht. Zelf doe ik het met de ogen dicht, en zie dan meer. (klinkt vreemd misschien nu, maar straks ga je het begrijpen). 

Als laatste tip; laat je niet door opkomende  gedachten afleiden. Het brein is een meester in afleiding. Focus op hetgeen je wilt bereiken, en waar je mee bezig bent.

Planten en dieren zijn ook erg dankbaar , als zij uw energie krijgen. Probeer het eens. Het zal uw leven gaan veranderen.

Terug naar de homepage. 

Kan iedereen magnetiseren?