Marco Pothuizen

Marco Pothuizen.

“We zijn allemaal één, maar beseffen niet, dat we verschillend kijken.”

Hallo, en welkom op deze pagina. Zal ik me even kort voorstellen? Want, wie is Marco Pothuizen nu eigenlijk?

Ben ongehuwd, heb geen kinderen, wel een lieve kat, en woon in de prachtige bosrijke omgeving van Noord-Limburg.  

Hoe je als HSP de wereld ervaart.   

Ik ben onder andere HSP, en lange tijd dacht ik altijd, dat iedereen hetzelfde ervoer aan geluid, emoties, geur, prikkeling, en dezelfde gevoelige ‘antennes’ had. Mijn opvoeding was een puur rationele. Vaak botste dat met wat ik aan gevoel binnenkreeg. In mijn jeugdjaren ben ik op een gegeven moment gestopt met het delen van impulsen van buitenaf, en ging het zelfs negeren. In de ogen van anderen had ik ‘kortsluiting in mijn bovenkamer’, en ‘zag ik ze vliegen’. Herkenbaar voor u, als meer ontwikkeld medemens? Daardoor verwaarloosde ik mijn liefdevolle hart, dat me van allerlei informatie voorzag. Ik luisterde alleen nog naar mijn brein, enkel om maar in de wereld van ratio, en ego mee te kunnen draaien. Vaak zocht ik de stilte op, om te kunnen bijtanken.   

Maar op een gegeven moment, ben ik weer naar mijn hart gaan luisteren. Het zei: “Klopt het allemaal wel, wat er in de boeken staat, en verteld wordt door anderen? Wat weten zij eigenlijk? Durf je weer te voelen, en zo de antwoorden te verkrijgen die je zoekt?”  

Ik besloot werkelijk van alles te gaan onderzoeken en doen op het gevoelsmatige vlak, beter gezegd, het spirituele vlak, en kwam tot onverwachte uitkomsten en conclusies. Gelukkig! Ik was niet gek, maar gewoon meer ontwikkeld dat de meeste mensen, met een heel creatieve geest. Het spoorde me aan tot nog meer onderzoek, en op de een of andere manier ontmoette ik steeds meer mensen die ook hier hun weg in het zoeken waren.  

Iedereen kan met energie werken!  

Wat me het meest verraste, was, dat ik met energieën kon werken. Zowel met positieve als negatieve. Je kunt er de meest mooie dingen mee doen. Het healen van dieren is werkelijk iedere keer weer een dankbaar iets om naar terug te mogen kijken. Wat mij verbaasde, was dat ik genezingen/ herstellingen voor elkaar kreeg, waar een dierenarts niets meer kon betekenen. Dieren zijn puur. Menig mens kan daarvan leren.  

U zult overigens de meest diverse uiteenlopende onderwerpen tegenkomen op mijn site. Simpelweg, omdat ik het leuk vind om te delen. Bijvoorbeeld twee verhalen die ik heb geschreven; ‘Het meisje dat wilde vliegen, en Esmeralda.  

Tevens heb ik twee zeer goed werkende, eenvoudige visualisatie oefeningen geplaatst. Ze kosten weinig tijd, en brengen uw energie weer in balans.   

Maakt dit alles mij een ‘zwever’? Nee, absoluut niet. Eerder een zelf lerende onderzoeker met een gezonde rationele kijk op de wereld. Een ‘out of the box’ denker, met een hoog creatieviteits gehalte.  

Heeft u vragen of opmerkingen over de inhoud van deze site? Ze zijn welkom. Bij contactgegevens kunt u mijn e mailadres vinden. Met vriendelijke groet, Marco Pothuizen. 

Terug naar de homepage.