Portfolio.

Portfolio

 
Welkom op het portfolio van Marco Pothuizen. Aangezien ik deze website zelf maak, heb ik de ruimte om het wat luchtiger te maken, dan u gewend bent.

Persoonlijke gegevens.

Naam: Marco Pothuizen.
Adres: Gouwenstraat 52.
Postcode/ woonplaats: 6585XD/ Mook.
E-mail. Witlicht@hotmail.com
Telefoon: 06-15877340.
Geb. datum: 22-11-1965.
Rijbewijs: B/ T.

Over mij.

Mijn energie haal ik uit de natuur, de dieren, creatief bezig zijn, en mensen die mij weten te inspireren, of te interesseren. 

Ik ben o.a. autodidact en HSP. Wanneer ik een onderwerp tegenkom dat mij boeit, bijt ik mij hierin vast. Net zolang, totdat ik er genoeg informatie erover heb verzamelt. Dat is ook één van de redenen, waarom mijn kennis vrij breed is. 

Een heel sterke  eigenschap, is ‘out of the box’ kunnen denken, en snel doorhebben wat er bij een ander speelt.  Dat komt, omdat ik weet hoe je een ander kan ‘scannen’.  

Daarnaast, ben ik analytisch, vrij nuchter,  draag ik een groot verantwoordelijkheidsgevoel, beschik ik over een probleemoplossend vermogen, waardeer opbouwende kritiek, en filosofeer graag over van alles en nog wat.

Hierdoor is zowel het  gevoelsmatige deel, als het rationele deel in mij, vrij aardig in balans. 

Het liefst leer ik een ander wat. Een vaardigheid, een verbetering, of het geven van een inzicht. Als iets niet werkt dat linksom gaat, probeer ik het rechtsom.  

Ben een ‘team-player’, maar kan net zo goed, zelfstandig alleen werken. 

Wolf in de sneeuw met zonsondergang
Portfolio Marco Pothuizen.

Opleiding/ cursus/ diploma:

2020   Heftruck.   
2008   Magnetiseren. 
2002   Tekening lezen. 
2001   Mig/Mag 3 (NIL)
2000   Tig 3 (NIL). 
1999   BHV. 
1998   VCA. 
1992   Galvanotechniek. 
1985   Militaire dienst. (kazco)
1984   Havo 4. 
1983   Mavo 4 

Werkervaringen:

2021 Einde werkzaamheden wegens ingetrokken orders.
2020 Procesoperator voedingsmiddelenindustrie in een 5-ploegendienst. (Grote verantwoordelijkheid. Zelfstandig werkzaamheden uitvoeren.)
1996-2019 Metaalbranche. Voornamelijk als lasser. (TIG en mig/mag; pijp/ plaat/ koker. Bekend met formeren. Producten gemaakt voor diverse bedrijven; o.a. voedingsmiddelen/ Rijkswaterstaat-beluchtingspakketten/ Shell, scheepsbouw, trailerbouw, en onderdelen transportbanden voor de luchtvaart. Tevens productie, en assemblage/ laswerkzaamheden.
1991-1995 Stork. (Grafische industrie. Sjablonenmaker. 2e man, nieuw personeel inwerken. Kwaliteitscontrole.)
1989-1990 NASEC. (National Security) Beveiliging, bewaking panden. Beheer goudkluis, rapportage, controle in- en uitgaande goederen en personen, telefooncentrale.
1986-1989 Uitzendbureaus. Alles aanpakken. Productiewerk.
1985 Militaire dienst. KAZCO.

Interesses en hobbies:

Schrijven, Wandelen, fietsen, (handboog)schieten, fotografie,  didgeridoo, Indian Native Flute, tuinieren, healen (pijn weghalen bij dieren gratis), schilderen, filosofie, knutselen, de natuur, de dieren, internet, en websites maken. ( www.geneotsa.nl) bijvoorbeeld.

 

Lakota Sioux medicijnwiel op canvasdoek.

Gemaakt met kleine steentjes.

Portfolio Marco Pothuizen

Originele medicijnwiel van de Sioux.
De afkorting.
Portfolio van Marco Pothuizen
Op bezoek.
Marco Pothuizen
Sightseeing
Portfolio Marco Pothuizen
De weg terug.
Portfolio Marco Pothuizen
Licht brengen.