Wat is een orb of lichtbol? Welkom op de beste orb pagina van het internet.

Hier krijgt u uitleg wàt een orb (of lichtbol in de volksmond) is, met diverse mooie foto`s daarvan.Tevens zal ik u laten zien dat je een orb zelf kan maken, waarmee ik bewijs dat het een vorm van energie is, net zoals magnetiseren een vorm van energie is.

Voor de liefhebber het ultieme bewijs op video; blauwe bollen die je als energie uit mijn lichaam ziet komen.

Het is een energie, en zeer zeker geen stof, zoals sceptici ongefundeerd blijven beweren. (Hun argument is dat het door de kwaliteit van de huidige camera;s komt.) Vaak zijn ze als lichtbollen te zien. Ze zijn er altijd al geweest, Het is niet één soort energie. De energie van een overleden persoon of dier, kàn je soms als Orb waarnemen op een foto, maar dat wil dus niet zeggen dat alle lichtbollen overledenen zijn. Het kan ook de energie van een gebouw, emotie of boom zijn. Zelfs professionele fotografen erkennen het ‘probleem’ van de lichtbollen op hun foto’s. Ook zij wijzen de theorie van stof op de lens naar het rijk der fabelen.

 

 

Helaas…hiernaast ziet u op een foto uit de 19de eeuw (dus van 1800-1899), waar je er eentje ter hoogte van zijn laars kan zien. 

Wat is een orb of lichtbol?

Water, stof zand, suiker, zout, heeft zoals alles een eigen structuur. Indien u de structuur van een orb vergelijkt met dat van een stofdeeltje, dan kan u maar één conclusie trekken. Hieronder een haar, watermolecuul, ijskristal, en stuifmeel. Inderdaad… totaal verschillende patronen, waarmee dus is bewezen dat een Orb geen stof op de lens is, zoals sommige sceptici blijven volhouden.

Haar uitvergroot.
watermolecuul
ijskristal uitvergroot
Stuifmeelkorrels uitvergroot.

Kan iedereen een Orb fotograferen?

-Nee. Daar moet je vreemd genoeg een bepaalde energie voor hebben. Dat je ze nu niet kan fotograferen, wil niet zeggen dat dat altijd zo zal blijven. Het kan zelfs zo zijn, dat u het morgen wel ineens kan. Orbjes bewegen. Dat is zelfs heel logisch, want zoals ik al eerder zei zijn het energiën. Fotografeert u ze nu op een plek, dan kan het zijn, dat wanneer u op exact dezelfde plek een minuut later een foto maakt, niets te zien is.

Wat is een orb of lichtbol?

Foto links: genomen op het kerkhof in Mook.

Foto rechts: genomen bij mij in de straat bij een groep bomen.

Wat is een orb of lichtbol?

Hieronder volgen 4 foto’s, waarop ik aantoon, dat zij een energievorm zijn. 

Aarden.
Aarden.
Bundelen van energie.
Bundelen van energie.
Wegwerpen van energie.
Wegwerpen van de energie.
Wat is een orb of lichtbol?
Orb uitvergroot.

Orb op video.

Deze video heb ik gemaakt, om zo te laten zien dat iedereen energie kan sturen! Je hoeft daar niet eens een speciale gave voor te hebben. Excuses voor de mindere beeldkwaliteit, maar het is met een simpel toestelletje opgenomen.  

Wat is een orb of lichtbol?

 

Voor degenen die beweren dat je een orb alleen maar in het donker kan fotograferen, heb ik er eentje die overdag is genomen geplaatst. Deze was overigens bijna een meter groot. De grootste die ik ooit heb mogen waarnemen, was ruim 2 meter in omtrek.

De site Liefdes Licht heeft overigens zonder het mij te vragen, veel van deze site gekopieerd. Niet erg netjes. Zeer zeker niet, omdat ze er zelf een hoop bij verzinnen, wat de uitleg van kleuren betreft. Klinklare onzin gewoon. 

Terug naar de homepage.