Zwarte magie verwijderen.

Zwarte magie verwijderen.

Zwarte magie verwijderen is mogelijk.

Hier leg ik uit wat het is, en wat er beslist NIET tegen werkt. 

Zwarte magie verwijderen of blokkeren, is geen probleem. Ik pas het zelf soms toe (op dierenbeulen, oplichters, en wanbetalers bijvoorbeeld), en geloof me, het kan vernietigend zijn. Daarom weet ik, hoe je zoiets moet tegengaan. Zwarte magie is de tegenhanger van witte magie. Onder witte magie kan je bijvoorbeeld ‘magnetiseren’ verstaan. Hier heb ik een aparte pagina aan gewijd (klik hier), die veel duidelijkheid zal scheppen, omdat er veel foto’s aan toelichting op staan.

Zwarte magie heeft altijd, net zoals witte magie/ helende krachten bestaan. Beiden zijn sterk, en hebben beiden een breed draagvlak.

Wellicht wist u het niet, maar het is bij de Nederlandse wet verboden tot het uitoefenen van zwarte magie met als doel anderen te schaadden. Indien bewezen, kunt hiervoor veroordeeld worden tot boetes en een gevangenisstraf. Natuurlijk is deze wet een lachertje. Immers, het is onmogelijk om te achterhalen, wanneer, en hoe iemand dat beoefend. Gelukkig houden de meeste mensen zich bezig met witte magie, om hun naasten, dieren of de natuur van (helende) energie te voorzien.

Het gros van de beoefenaars vanwerken met negatieve magie heeft nauwelijks kennis van deze materie, en is erg zwak te noemen. Slechts een enkeling is in staat om werkelijk situaties, of de gezondheid van een ander te manipuleren. Zij beseffen niet, dat zij door hun gebrek aan kennis, zelf een hoop ellende op de hals kunnen halen. 

Heeft u het vermoeden dat zich een dergelijke situatie bij u afspeelt, dan kan ik hulp bieden.

Beoefenaars van deze negatieve magie neutraliseer, of schakel ik dan permanent uit.

Overigens denkt men vaak dat het zwarte magie betreft, indien er op het persoonlijke vlak van alles misgaat. Vaak blijken andere redenen/ factoren zich af te spelen. Het kan bijvoorbeeld om invloed uit een vorig leven gaan, een situatie die zich op die plaats heeft afgespeeld, of dat het niets met zwarte magie te maken heeft, maar dat het zich in het hoofd van de persoon zelf afspeelt. Irma (www.geneotsa.nl) kan over deze mogelijkheden toelichting geven.

Helaas is het ook zo dat er veel ‘mediums’ beloven u te helpen op dit vlak, en met allerlei onzinnige adviezen zoals affirmaties uitspreken, wierook branden, en ga zo maar door, aan komen zetten. Er zijn er zelfs bij, die mensen willen laten geloven dat ze de zwarte magie / vloek over zichzelf hebben uitgeroepen. Gelooft u mij maar, dat is onmogelijk. Dit soort mediums, helpen u alleen van uw spaarcentjes af. Mocht u denken dat allerlei voorwerpen, van talisman, tot kruidenmixen helpen om het af te weren, dan moet ik u teleurstellen. Het is pure marketing.   

Als laatste wil ik u vragen om zich te realiseren, dat iedereen zich ongestraft voor medium mag uitgeven. Doe dus goed onderzoek, alvorens u met iemand in zee gaat, om teleurstellingen te voorkomen.

Besluit u, om mij in te schakelen voor een zwarte magie probleem, dan vraag ik hier een vergoeding van €30,- voor. 

Terug naar de hompage.